adidas sneakers

Last version of DAVAR is now in public betaversion. Here you can report bugs and share ideas how to improve program

adidas sneakers

Postby HaydenOscar » Tue Dec 03, 2019 2:01 am

Een gestroomlijnde rubberen buitenzool werkt de archiveringsstijl bij. Een versterkte adidas schoenen neus en getande lederen 3-Stripes houden de schoenen geworteld in adidas-erfgoed. Een iconisch silhouet dat mode, popcultuur en meer heeft beïnvloed, de Campus keert terug met premium materialen. De schoen heeft een bovenwerk van varkenshuid nubuck, waardoor ze een street-ready look hebben. Een gestroomlijnde rubberen buitenzool werkt de archiveringsstijl bij. Een versterkte neus en getande lederen 3-Stripes houden de schoenen geworteld in adidas-erfgoed.

Gemaakt van een stretch-gebreid bovenwerk, de opvallende kenmerken van de schoen zijn het vetersysteem met bandtape, asymmetrische tong en het lederen hielstuk. Andere kenmerken die bijdragen aan de adidas superstar esthetiek van de schoen zijn het bedrukte slangenleerpatroon op de hiel en de Three Stripes-merknaam die op de EVA-middenzool is geïmplementeerd. was essentieel. De adidas EQT Support ADV brengt dat idee naar een adidas sneakers nieuwe plek en verfijnt en versterkt enkele van de meest iconische EQT-details.

Fiorucci (Italiaans modemerk) en adidas vormen samen de adidas Fiorucci SAMBAROSE. Met behulp van de elektrische energie en zorgeloze, vrolijke stijl van het Italiaanse modelabel, komt de SAMBAROSE gekleed in een bovenwerk van wit leer met rode overlays op de drie strepen, hiellip, veters en tong. De engelen van Fiorucci verschijnen in een afbeelding op adidas yeezy de tong om de schoen een samenwerkingsgevoel te geven. Hieronder vindt u een dikke rubberen zool om de belangrijkste kenmerken van de schoen af te ronden.

Een doorbraak in het ontwerp van adidas Originals, deze NMD's voor dames bieden een Boost-middenzool over de volledige lengte voor continue energie. Het stretch-mesh bovenwerk heeft een comfortabele sokachtige pasvorm en is verkrijgbaar in gemakkelijk te dragen kleuren. TPU 3-Stripes en gegoten EVA-pluggen maken de NMD-esthetiek compleet. Geïnspireerd door de pioniersgeest van lopende ontwerpen uit het midden van de jaren '80, viert de NMD-serie een tijd waarin draagbare technologie opwindend en adidas falcon nieuw was. Deze schoenen vertalen de retro-tech stijl voor de straten van vandaag met een modern gebreid bovenwerk en een Boost-middenzool.

NMD betekent streetwear die relevant is voor vandaag. Deze damesschoenen hebben Boost-demping voor non-stop energie. Het sokachtige adidas Primeknit-bovenwerk wikkelt zich om je voet voor adaptief comfort. Ingebouwde EVA-middenzoolpluggen en gelaste 3-strepen voltooien de NMD-esthetiek. Geïnspireerd door de pioniersgeest van lopende ontwerpen uit het midden van de jaren '80, viert de NMD-serie een tijd waarin draagbare technologie opwindend en nieuw was. Deze schoenen vertalen de retro-tech stijl voor de straten Image van vandaag met een modern gebreid bovenwerk en een Boost-middenzool.
HaydenOscar
 
Posts: 3
Joined: Tue Dec 03, 2019 1:42 am

Return to Davar4 - BUG REPORTS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron